Informatie Rabo Fietsdag

Wegens een overweldigend aantal reacties is op 12 maart de inschrijving voor de Rabobank Fietsdag 2014 gesloten. De afgelopen weken hebben ruim 170 verenigingen/stichtingen samen met meer dan 4.000 clubleden zich aangemeld. Rabobank West Betuwe duimt voor goed en droog weer, zodat het net als vorig jaar weer een fantastische dag wordt! 

Voor wie?
Speciaal voor lokale verenigingen/stichtingen in de regio West-Betuwe organiseert Rabobank West Betuwe op zaterdag 28 juni 2014 weer de Rabo Fietsdag. Tijdens deze gezellige en sportieve dag kunnen verenigingen/stichtingen een financiële sponsorbijdrage voor hun club bij elkaar fietsen.

Wat wordt er van de deelnemende vereniging/stichting verwacht?
Het enige dat de vereniging/stichting hoeft te doen is zoveel mogelijk leden/vrijwilligers voor hun club te mobiliseren en gezamenlijk de uitgezette route van ± 25 km door de prachtige Betuwe te fietsen. Hoe meer deelnemers namens de club op de fiets stappen, des te hoger de financiële bijdrage die de vereniging/stichting kan verdienen.

Hoeveel kan de ingeschreven vereniging/stichting verdienen?
De Rabobank Fietsdag werkt heel eenvoudig. Voor elke deelnemer die de fietsroute (± 25 km) uitfietst, stort Rabobank West Betuwe € 10,- op de verenigingsrekening. En voor de fanatieke fietser die 2 routes fietst (± 50 km) wordt er zelfs € 15,- op de verenigingsrekening gestort. Elke club kan zich met maximaal 50 deelnemers inschrijven.

Start/finishlocaties
In 2014 is het mogelijk om op één van de onderstaande locaties te starten. Wanneer u klikt op de opstapplaats, ziet u de routebeschrijving. Deze ontvangt u bij de start. 

* Beusichem (LET OP: GEWIJZIGD!! : Voetbalvereniging B.Z.S. - De Wielstraat 8
* Geldermalsen                                 : Hockeyclub Geldermalsen - Randweg 5
* Tiel                        : Atletiekvereniging Astylos - Predikbroedersweg 10
* IJzendoorn          : Voetbalvereniging Uchta - Keizerstraat 102
* Opheusden         : DFS Opheusden - van Maanenstraat 1
* Ingen met ERRATUM                    : Voetbalvereniging ISC - Verhuizensestraat 10
* Rijswijk                : Voetbalvereniging SCR - Langstraat 5

Bij elke locatie kan er gestart worden op vaste tijden:
* 10.00 uur
* 10.15 uur
* 10.30 uur
* 10.45 uur
* 11.00 uur

Bij de start ontvangen alle deelnemers een stempelkaart. Volle stempelkaarten kunnen worden ingeleverd vóór 16.00 uur bij de finish (opstappunt van vertrek).

Nieuwsbrief 3 juni
Wilt u de nieuwsbrief van 3 juni 2014 nog eens teruglezen? Dat kan via deze link.

Waarom de Rabo Fietsdag?
Het idee achter de Rabo Fietsdag is mensen samenbrengen en iets in beweging zetten. Met de Rabo Fietsdag wil Rabobank West Betuwe lokale verenigingen/stichtingen een financieel steuntje in de rug geven.

Vragen of ideeën
Heeft u nog vragen of leuke ideeën voor de Rabobank Fietsdag? Twijfel niet en neem contact met ons op. Stuur uw mail naar cooperatie-mvo@westbetuwe.rabobank.nl.