Lidmaatschap

Lidmaatschap
Rabobank West Betuwe is afdeling van de coöperatieve Rabobank. Een bank van en voor leden. Als klant kunt u zonder kosten lid worden van onze bank. Met uw lidmaatschap geeft u blijk van betrokkenheid bij uw bank. U bepaalt zelf hoe actief u als lid wilt zijn. U kunt bijvoorbeeld invloed uitoefenen op het beleid van de bank, maar ook profiteren van (exclusieve) aanbiedingen.

Korting
Voor leden hebben wij speciale aanbiedingen, zoals korting op bijvoorbeeld culturele uistapjes, merkartikelen en toegangskaartjes voor voorstellingen. Actuele ledenaanbiedingen vindt u HIER of in het ledenmagazine ‘Dichterbij’ dat elk kwartaal verschijnt.

Kennis delen en netwerken
Een ander voordeel is dat wij u, afhankelijk van uw interesses, uitnodigen om seminars en workshops bij te wonen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Invloed
Tenslotte heeft u als lid invloed op het beleid van uw eigen, lokale Rabobank. Bijvoorbeeld door uw stem te laten horen tijdens bijeenkomsten of als lid van de ledenraad. Zij bespreken actuele onderwerpen die van belang zijn voor de bank, bijvoorbeeld maatschappelijke projecten en het jongeren- vestigingen- en ouderenbeleid.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact met ons op via 088-726 72 91.
 
Direct aanvragen

Bent u nog geen lid van de Rabobank?


- Profiteer van de voordelen en word lid